full screen background image

Miley Cyrus ignoră criticile privind prestaţia de la Video Music Awards

Miley Cyrus     La aproximativ o săptămână de la prestația sa pe scena MTV VMA, Miley Cyrus discută deschis despre intențiile din spatele show-ului oferit publicului spectator. Conform artistei, nimic din ceea ce a făcut nu este ieșit din comun, mulți alții urmând același tipar înaintea sa.
Miley Cyrus a oferit presei cel mai fierbinte subiect mediatic din ultimele săptămâni. Prestația sa din cadrul MTV VMA 2013 a stârnit multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii. Reprezentanții acestui consiliu au acuzat postul MTV de difuzarea unui program necorespunzător copiilor de 14 ani, aceasta fiind limita de vârstă admisă pentru urmărirea show-ului. De asemenea, Miley Cyrus este din perspectiva acestora un exemplu negativ pentru tinerii adolescenți, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafie fiind intolerabile. În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus crede că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.
“Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie”, a declarat Miley Cyrus.

Artista este uimită, de asemenea, de reacțiile pe care le-a declanșat, mărturisind că unii acordă mai multă atenție decât ea evenimentului în discuție: “Oamenii se gândesc prea mult la ceea ce s-a întâmplat la VMA. Se gândesc mai mult decât m-am gândit eu atunci când m-am urcat pe scenă.”

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar