full screen background image

Lady Gaga a dezvăluit 7 piese noi de pe albumul “ARTPOP”

Lady Gaga     Lady Gaga a deschis anul acesta iTunes Festival din Londra cu un show excentric, în stilul obișnuit al artistei. În cadrul concertului, Gaga a interpretat în premieră 7 piese noi de pe albumul “ARTPOP”.

În setlist au fost incluse single-uri precum “Aura”, “MANiCURE”, “Jewels and Drugs”, “Sex Dreams”, “Swine”.
O nouă ediție a iTunes Festival a debutat zilele trecute în Londra, pregătind pentru spectatori un line-up cu artiști aleși pe sprânceană. Astfel, în perioada 1 – 30 septembrie festivalul va găzdui concertele unor trupe precum Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Kings of Leon, Thirty Seconds to Mars, pe lista prestațiilor fiind înscriși de asemenea Elton John, Robin Thicke, Justin Timberlake, Jessie J și Katy Perry. Festivalul a fost deschis de Lady Gaga, care a profitat de această ocazie pentru a-și promova noul album ”ARTPOP“.

În timpul concertului, artista a explicat procesul de creație din spatele noului său album. “Pentru a compune “ARTPOP” a trebuit să-mi dau jos toate perucile și tot machiajul…și asta pentru că obișnuiam în mod frecvent să intru în pielea altor persoane. Cream pur și simplu un personaj. Pentru a evolua am știut că trebuie să vă arăt ce este sub stratul teatral, așa că iată-mă”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar