full screen background image

Primăria dă aproape 630 mii lei pentru unităţile de învăţământ sucevene

reparatii scoliPrimăria suceveană va aloca aproape 630 de mii de lei unităţilor de învăţământ din fondul de rezervă al bugetului local.

Cea mai mare sumă, 120 de mii de lei, va ajunge la Colegiul Spiru Haret pentru reparaţii curente, la instalaţiile de iluminat şi înlocuire prize.

Peste 80 de mii de lei vor primi grădiniţa Aşchiuţă, şcoala nr. 6 şi liceul Sportiv necesare pentru acoperirea cheltuielilor de pavare alei, zugrăveli, igienizări, reparaţii acoperiş şi renovări săli de clasă.

Administraţia locală suceveană va mai acorda bani pentru diferite investiţii realizate de grădiniţele Obcini, Guliver şi Ţăndărică, de şcoala nr. 4 şi de colegiile Samuil Isopescu, Dimitrie Cantemir şi Ştefan cel Mare. Repartizările acestor fonduri urmează să fie aprobate joi.

Tot atunci, legislativul local va dezbate şi alocarea a 50 de mii de lei Universităţii Ştefan cel Mare pentru susţinerea manifestărilor de împlinire a 50 de ani de învăţământ academic, care se vor derula în prima jumătate a lunii octombrie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar