full screen background image

Sucevean arestat pentru şantajarea unei tinere din Stroieşti

ipj sv     Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Suceava a înregistrat, pe 30 iulie, plângerea  unei tinere de 22 de ani, din comuna Stroieşti, care a sesizat faptul că, începând cu luna iulie, este şantajată de Marius S., de 26 de ani, din municipiul Suceava, să întreţină relaţii sexuale cu acesta, în caz contrar urmând a posta pe internet fotografii în ipostaze indecente cu aceasta.

În urma activităților investigativ-operative și de cercetare penală realizate în cauză, Judecătoria Suceava a emis două autorizaţii de percheziţie domiciliară care vizau 2 locații din municipiul Suceava.

Cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, s-a procedat la aducerea la îndeplinire a percheziţiilor, ocazie cu care au fost ridicate mai multe sisteme informatice, iar învinuitul a fost condus la poliţie.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea învinuitului Marius S. pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar