full screen background image

Craiovean arestat în Botoşani, după ce a comis mai multe furturi în judeţul Suceava

bijuterii-aur-12     Poliţia oraşului Siret a continuat cercetările privind comiterea, la 21 august, de către persoane necunoscute, a 2 furturi din locuințele lui Maria M., de 28 de ani, din localitate, şi Cornelia A., de 61 de ani, din comuna Zvoriștea.

La nivelul Poliţiei oraşului Siret și al Postului de poliție Zvoriștea s-a constituit o echipă operativă, ocazie cu care, în baza unor activităţi specifice, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Botoșani – Serviciului de Investigații Criminale, s-a reuşit identificarea, pe raza comunei Hănești, judeţul Botoșani, a lui Ion F., de 47 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Cu ocazia cercetărilor s-a probat că Ion F., împreună cu alte trei persoane, două femei și un bărbat, care nu au fost identificate, sunt autorii furturilor comise, în data de 21 august, din locuința părților vătămate Maria M., din locuința căreia au fost sustrase mai multe bijuterii, și Cornelia A., din comuna Zvoriștea, din locuința căreia au sustras  suma de 1.800 de lei și 80 de euro.

Bunurile și sumele de bani sustrase au fost recuperate în totalitate, fiind găsite asupra autorului și ridicate de către organele de poliție în vederea continuării cercetărilor.
Față de Ion F. a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar