full screen background image

Bărbat din Sadova lovit cu furca în piept de un consătean

furca     Poliţia municipiului Cîmpulung Moldovenesc a fost sesizată despre faptul că, la spitalul din localitate, a fost internat Viorel G., de 60 de ani, din comuna Sadova, care a declarat că a fost agresat de o persoană, în pădure.

În urma discuției purtate cu  victima, a rezultat faptul că, în seara zilei de 21 august, în timp ce se deplasa prin pădure, s-a întâlnit cu Victor R., de 36 de ani, localnic, cu care a avut o discuție contradictorie, iar acesta l-a lovit cu coada de la furcă în zona abdomenului, după care s-au despărțit, adresându-și injurii reciproce.

Partea vătămată a plecat la domiciliu, dar pe timpul nopții a acuzat dureri abdominale și s-a prezentat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu “traumatism toracic”.

În cursul zilei, Viorel  G. a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigații amănunțite, fiind diagnosticat cu “POLICONTUZIONAT PRIN AGRESIUNE, CONTUZIE ANTEBRAŢ STG, OBS. CONTUZIE SPLENICĂ, CONTUZIE TORACO-ABDOMINALĂ”.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii  evenimentului, urmând ca, în funcţie de rezultatul examinării medico-legale, să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar