full screen background image

Bijuterii de aur furate dintr-o casă, la Siret

bijuterii-aur-12     Un bărbat din oraşul Siret, Dumitru M., a sesizat poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința fiicei sale, Maria M., de 28 de ani, din aceeași localitate, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că persoane necunoscute, profitând de lipsa proprietarei, au pătruns în locuinţa neasigurată, unde au răvăşit mai multe bunuri, iar, dintr-un sertar al unui dulap, au sustras bijuterii în valoare de aproximativ 4.500 de lei.

În timpul cercetărilor, Cornelia A., de 61 de ani, din municipiul Suceava, administrator al unei firme având ca obiect de activitate un magazin în satul Dealu, din comuna Zvoriştea, a reclamat faptul că autori necunoscuţi au pătruns în locuința situată în aceeași curte cu magazinul, pe ușa neasigurată, iar, din interior, au sustras 1.800 de lei și 80 de euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, cercetările continuă în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar