full screen background image

AJOFM Suceava a început emiterea cardului profesional european

Mirela Adomnicai     Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Suceava a început procedura de emitere a Cardului Profesional European.

După cum ne-a informat Directorul Executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, persoanele în căutarea unui loc de muncă, precum şi persoanele care se află deja înregìstrate în evidenţele instituţiei, pot sa devina posesorii acestui card, adresându-se personalului Agenţiei.

Emiterea acestor carduri va avea loc în cadrul proiectului “Cardul profesional european – soluţie europeană în cautarea unui loc de muncă”.

Proiectul vizează introducerea unui sistem informatic modern care va gestiona informaţii referitoare la titularii de card, angajatori şi locurile de muncă oferite, precum şi acţiunile de mediere iniţiate în vederea ocuparii unui loc de muncă.

Proiectul are ca obiectiv general creşterea calităţii şi transparenţei serviciilor de ocupare oferite persoanelor interesate de un loc de muncă şi angajatorilor care doresc să recruteze personal, precum şi altor instituţii publice cu care agenţiile de ocupare interacţionează.

comments

comments




Leave a Reply

avatar