full screen background image

Rapid Suceava riscă excluderea din Liga a II-a

Marin Barbu     Cu o săptămână rămasă până la primul meci oficial, problemele de la Rapid Suceava sunt departe de a fi rezolvate.

Confruntată cu mari restanţe financiare către jucători, divizionara secundă riscă să nu poată debută în Cupa României, lucru care ar duce automat la excluderea din Liga a II-a.

Sucevenii speră ca, cel târziu până vineri, să primească bani de la Primărie, astfel încât luni să poată face legitimările.

“Marţi avem meci în Cupa României şi până atunci trebuie semnate contractele noi şi reînnoite cele vechi. Trebuie daţi nişte bani la jucători, şi aşa nu sunt salarii exorbitante, eu spun chiar că sunt la nivelul unor echipe din Liga a III-a. Suceava are un grup de jucători care, chiar dacă au salarii mici, sunt acasă şi pot forma o echipă bună. Negru şi Bălan n-au luat bani de vreo şapte luni, Semeghin şi alţii de trei-patru luni. Sunt probleme peste tot, nu spune nimeni să ajungi dintr-o dată la zero cu plata salariilor, dar trebuie să îi mulţumeşti pe jucători cât de cât. Băieţii s-au antrenat pentru că i-am mai dus şi eu cu zăhărelul, din respectul pe care îl au pentru Gabi Clim, dar bate la uşă meciul de Cupă şi dacă nu te prezinţi acolo eşti exclus din campionat”, a spus antrenorul Marin Barbu.

Barbu a anunţat că, dacă se va rezolva problema contractelor, şi-ar mai dori la echipă cel puţin un fundaş central, un mijlocaş central şi un vârf.

Rapid Suceava are programat marţi, 27 august, de la ora 17:00, meci la Dorohoi, în cadrul turului IV al Cupei României.

Până atunci, vor mai disputa două amicale – miercuri, la Cetatea Târgu Neamţ, şi vineri, pe stadionul “Areni”, cu Kosarom Paşcani.

comments

comments




Leave a Reply

avatar