full screen background image

Bulevardul “George Enescu” din Suceava, închis parţial pentru reparaţii

bulevardul george enescu suceava     Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că va avea discuţii cu reprezentanţii Bisericii Armene, astfel încât să fie rezolvate aspectele juridice privitoare la accesul echipelor muncitori în perimetrul de pe Zamca.

“Există o porţiune de conductă care trece pe un teren proprietate privată a Bisericii Armene. Însă avem relaţii bune şi vom găsi soluţiile potrivite”, a precizat şeful administraţiei locale.

Pe strada Aurel Vlaicu, una care a provocat ani întregi de disconfort iţcănenilor riverani, execuţia la reţele este la abia la jumătate, primul gospodar al oraşului sperând ca aceasta să înainteze într-un ritm susţinut, iar mai apoi să se facă probele şi branşamentele.

“După acestea, urmează să intervenim cu asfaltare, pe o stradă care a dat multe bătăi de cap cetăţenilor din zonă, ştiut fiind faptul că acolo este foarte mult praf, pe timp de vară”, a spus Lungu.

Primarul a arătat că s-au finalizat lucrările pe Aleea Dumbrăvii, şi străzile Mitocelului şi Cîmpului, artere care, din cauza reţelelor proaste de apă şi canalizare, nu au putut fi asfaltate, în urmă cu un an, prin proiectul european de modernizare finanţat în cadrul POR.

Lungu a mai spus că pe Bulevardul George Enescu, o bandă de circulaţie va fi închisă din cauza intervenţiilor la un cămin de alimentare cu apă, lucrare ce va dura aproape 3 săptămâni.

“Vrem să finalizăm până la începerea noului an şcolar, atunci când circulaţia va fi mai mare. Sunt lucrări care deranjează, dar nu avem alte soluţii”, a conchis Lungu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar