full screen background image

Un sucevean a încercat să şantajeze, cu imagini compromiţătoare, o tânără din Iaşi

arestat     Ieri, la sediul Poliţiei Municipiului Suceava s-a prezentat o tânără, din judeţul Iaşi, care a sesizat că o persoană de sex bărbătesc a contactat-o telefonic şi a ameninţat-o că va distribui imagini compromiţătoare cu ea.

Din verificări, a rezultat că, la 15 august, tânăra a fost contactată de un bărbat, care i-a spus că deţine 20 de CD-uri cuprinzând filmări în care apare în situaţii compromiţătoare şi i le va înmâna doar cu condiţia de a se întâlni cu el, în caz contrar urmând a fi distribuite persoanelor din anturajul său.

Pe 16 august, tânăra s-a întâlnit cu făptuitorul, care i-a înmânat 20 de CD-uri, din verificarea acestora rezultând că sunt neinscripţionate.

Tânăra a mai precizat că, la data de mai sus, s-a întalnit cu bărbatul, în maşina acestuia, însă, la un moment dat, crezând că este urmărit, acesta i-a solicitat să coboare din autoturism, părăsind zona în viteză.

În urma investigaţiilor efectuate, suspectul a fost identificat în persoana lui Adrian O., de 37 de ani, din municipiul Suceava, fără ocupaţie.

Fiind condus şi audiat la sediul poliţiei, Adrian O. a recunoscut săvârşirea faptei.

Faţă de învinuit s-a dispus începerea urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de şantaj, faptă prev. şi ped. de art. 20 alin. 1 rap. la art. 194 alin. 1 şi 2 Cod penal, fiind emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore .

Învinuitul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 20.08.a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar