full screen background image

Tânăr găsit cu o armă adusă din străinătate, la Grăniceşti

pistol     Poliţiştii Postului de poliţie Grăniceşti au fost sesizaţi despre faptul că Florea D., de  54 de ani, localnic, a fost amenințat cu un obiect ce părea a fi o armă, în fața locuinței sale, de către Daniel S., de 26 de ani, din localitate.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că între cei doi a avut loc un conflict, datorită unei şicane în trafic, produse în noaptea de 14/15 august, în jurul orei 00.30, pe raza satului Slobozia Sucevei.

În urma activităților desfășurate de către poliţiştii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți și ai Postului de Poliție Grănicești, a fost ridicată de la Gheorghe S. o armă, cu care acesta l-a amenințat pe Florea D., în noaptea de 14/15 august.

Cu privire la provenința acesteia, Gheorghe S. a declarat că a achiziționat-o dintr-un magazin de specialitate, din străinătate, și a adus-o la domiciliu pe 10 august, când a revenit în ţară.

Arma urmează a fi expertizată de către specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic Suceava, iar, prin sprijinul Serviciului Arme, Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava, urmează a fi stabilită categoria din care face parte respectiva armă, având în vedere faptul că țeava acesteia este obturată din construcție.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, prev. de art.193 C. pen. precum și art. 134 și 135 din Legea nr. 295/2004.

comments

comments




Leave a Reply

avatar