full screen background image

A furat dintr-un magazin 2 cozonaci şi 7 lei

cozonac-traditional     Azi noapte, în jurul orei 04.35, prin “S.N.U.A.U. 112”, Gheorghe B., din municipiul Suceava, a sesizat faptul că un tânăr necunoscut a spart geamul de la un chioşc cu produse de panificaţie, situat pe strada Zorilor, din localitate, de unde a sustras bunuri şi a mai spart un geam la un alt magazin, aflat în apropiere, de unde a sustras haine.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică care l-a identificat pe Bogdan L., de 23 de ani, din municipiul Suceava, care avea asupra sa produse alimentare într-o pungă din plastic.

Ulterior, tânărul a declarat că a sustras cozonacul din punctul de lucru al unei societăţi comerciale, aflat în apropierea domiciliului său.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, s-a constatat că autorul furtului a spart geamul lateral al chioşcului şi, din interior, a sustras doi cozonaci şi 7 lei din sertarul de sub tejghea.

Lângă chioşcul de produse de panificaţie, la parterul unui bloc, se află un punct de lucru aparţinând unei firme, având obiect de activitate comercializarea de produse textile.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că autorul furtului a spart geamul  magaziei, dispus în partea lateral dreapta faţă de uşa de acces a magazinului, a pătruns în interior, de unde a sustras mai multe haine.

Valoarea prejudiciului urmează a fi comunicată de părţile vătămate.

Bogdan L. a declarat că a comis faptele datorită lipsurilor materiale şi stării de ebrietate în care se afla.

În baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208 alin.1 şi art. 209 alin. 1 lit. g şi i din Cod penal.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus continuarea cercetărilor faţă Bogdan L. în stare de libertate, având în vedere valoarea redusă a prejudiciului şi faptul că acesta nu are antecedente penale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar