full screen background image

Tinere agresate de 2 bărbaţi băuţi, la Câmpulung

alcool     Azi noapte, la ora 02.10, Ionela B., de 18 ani, din comuna Fundu Moldovei, a sesizat poliția despre faptul că doi bărbaţi, Constantin S., de 21 de ani, și Petru N., de 25 de ani, ambii din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au agresat-o fizic și amenințat-o cu acte de violență pe ea și pe A.I., de 15 ani, din localitate.

Agresiunea s-a produs în timp ce se aflau, împreună cu Dumitru C., de 24 de ani, din comuna Fundu Moldovei, la un popas turistic de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea aceasta a mai reclamat faptul că cei doi agresori au distrus geamul de la una din portierele autoturismului aparținând lui Dumitru C.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 15 august, în jurul orei 23.00, în timp ce se aflau în local, cele două tinere au fost acostate la masă de Petru N. și Constantin S., ambii aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Cele două tinere, împreună cu Dumitru C., au părăsit localul, ocazie cu care au fost urmărite de către cei doi agresori, care au continuat să le amenințe cu acte de violență, bruscându-le în parcarea situată în apropierea localului.

Totodată, Constantin S. a luat o piatră și a aruncat-o asupra autoturismului lui Dumitru C., distrugând geamul de la portiera dreaptă față.

Cercetările continuă față de Petru N. și Constantin S., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar