full screen background image

De Sfânta Maria, cele mai puţine evenimente poliţieneşti din ultimii ani

Politia     În baza măsurilor dispuse la nivelul IPJ Suceava pe raza județului, polițiștii au acţionat cu efective sporite şi au organizat acțiuni punctuale pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Prezenţa activă a poliţiştilor în zona locaţiilor identificate cu risc infracţional a dus la asigurarea unui climat de siguranţă publică, anul acesta, în ziua de Sfânta Maria, neînregistrându-se infracţiuni de mare violenţă,infracţiuni de furt cu prejudiciu important sau decese ca urmare a unor agresiuni sau accidente rutiere.

Astfel, dacă în anul 2011 se înregistrau furturi cu un prejudiciu de peste 20.000 de lei, iar în anul 2012 se înregistrau 4 furturi cu un prejudiciu de 7.500 de lei,în data de 15 august 2013 au fost sesizate doar două furturi la nivelul întregului judeţ, prejudiciul fiind de 2.500 de lei.

De asemenea, în anul 2011 şi 2012 s-au înregistrat evenimente rutiere din care au rezultat persoane rănite grav şi chiar decedate.

În data de 15 august 2013 s-au înregistrat doar evenimente rutiere soldate, din fericire, numai cu rănirea uşoară a unor persoane.

Spre deosebire de anii 2011 şi 2012, când s-au înregistrat agresiuni cu folosirea cuţitului şi a altor obiecte înţepătoare, precum şi fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în acest an, a fost sesizată o singură agresiune, în zona unui popas turistic din Câmpulung Moldovenesc, fără a fi necesar ca victima să primească îngrijiri medicale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar