full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Ieri, la ora 21.40, pe DJ 209 A, pe raza comunei Horodniceni, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de Constantin O., de 24 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Azi noapte, la ora 02.00, pe DJ 178C, pe raza comunei Bilca, polițiștii au oprit pentru control autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de Gheorghe R., de 28 de ani, din  oraşul Vicovu de Sus. Întrucât conducătorul auto emana miros de halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.

Pe 15 august, la ora 04.30, pe strada Oborului, pe raza oraşului Gura Humorului, Zemora  M., de 26 de ani, din comuna Arbore, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la stânga şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat cu autoturismul în gardul locuinței unui localnic. În cauză, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În această noapte, la ora 02.45, pe DJ 178C, pe raza comunei Bilca, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de Nicolai C., de 27 de ani, din comuna  Frătăuţii Vechi. S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar