full screen background image

Şi-a înjunghiat soţia minoră pentru că l-a părăsit, pe peronul gării din Vatra Dornei

cutit     Azi noapte, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U. 112”,  despre faptul că o persoană care se afla în Staţia CFR Vatra Dornei Băi, a fost  agresată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 11 august, ca urmare a bătăilor repetate primite de la soţul său, Ionuţ L., de 22 de ani, din comuna Pojorâta, I.L., de 17 ani, din oraşul Gura Humorului, a părăsit locuința comună din oraşul Gura Humorului şi a venit în municipiul Vatra Dornei, unde locuiesc părinţii ei.

În data de 15 august, în jurul orei 00.10, victima a fost sunată de soț pentru a se întâlni în gara Vatra Dornei, iar în jurul orei 00.50, după ce s-au întâlnit, bărbatul a scos un cuțit, cu care şi-a înjunghiat soţia în spate, după care şi-a provocat leziuni de autovătămare la nivelul pieptului.

Întrucât prezenta tăieturi, suspectul a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde a fost internat cu diagnosticul “plagă prin tăiere cu un cuţit în regiunea pectorală dreaptă, auto-agresiune, rămâne internat”.

Femeia a fost preluată cu ambulanţa de pe peronul gării şi internată la aceeași unitate medicală, cu diagnosticul “plagă înjunghiată”, urmând a fi transferată la Spitalul Judeţean Suceava.

În cursul zilei de azi se va efectua  examinarea medico-legală a victimei, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, se va efectua încadrarea juridică a faptei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar