full screen background image

Tom Jones revine în România, pe 1 noiembrie

Tom Jones     Celebrul cântăreţ galez Tom Jones revine în România, pe 1 noiembrie, pentru un nou show muzical live pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Artistul, acum în vârstă de 73 de ani, se reîntoarce la Bucureşti pentru un show deosebit din care nu vor lipsi marile sale hit-uri – “Delilah”, “Mama told me not to come”, “What’s New Pussycat”, “It’s Not Unusual”, “Thunderball”, “She’s a lady”, “Burning Hell”, “Tower of Song” sau “Hit or Miss”, potrivit unui comunicat D&D East Entertainment remis AGERPRES.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 200 şi 790 de lei, se vor pune în vânzare miercuri, începând cu ora 10,00, în reţeaua Eventim – magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Thomas Jones Woodward s-a născut în Pontypridd, South Wales, Marea Britanie pe 7 iunie 1940, având un tată care a lucrat la minele de cărbuni din Valea Rhondda.

După ce a renunţat la şcoală, la vârsta de 15 ani, a avut diverse locuri de muncă şi a cântat în cluburi de noapte.

Deşi Tom Jones este bine cunoscut pentru hit-uri precum “It’s Not Unusual”, “Kiss”, “Delilah”, “What’s New Pussycat”, “I’ll Never Fall In Love Again” şi “If I Only Knew”, el este în primul rând un artist cu un suflet pentru rhythm & blues. Albumul său din 1999 (Reloaded) a atins cele mai mari de vânzări (cinci milioane de exemplare) din cariera sa de 35 de ani. 2010 a observat o schimbare de direcţie, cu Tom lansându-şi cel de-al 39-lea album de studio, “Praise & Blame”. Albumul a avut ca motto “întoarcerea la esenţe, la rădăcini”, fiind înregistrat ca spectacol live în întregime, în studioul lui Peter Gabriel din Bath, Anglia, produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). Rezultatul a arătat un artist în mare formă şi foarte antrenant în varianta live.

Urmare a succesului înregistrat de “Praise & Blame”, în mai 2012 Tom Jones a lansat “Spirit In The Room”. Acompaniat de Ethan Johns, Tom Jones a inclus piese semnate de Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon şi Paul McCartney, printre alţii.

Tom a fost înnobilat de Majestatea Sa, Regina Angliei, în 2006, o onoare pe care artistul o preţuieşte profund. În 2012, a cântat la Queens Diamond Jubilee Concert, la Palatul Buckingham.

Alte moment semnificative din carieră includ câştigarea unui premiu Brit “pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică”, un premiu Silver Clef pentru toate realizările sale, premiul Hitmaker (US) din partea compozitorilor americani de pe Hall of Fame, în 2010 prestigiosul premiu Music Industry Trust (UK) şi premiul “Bărbatul Anului” din partea GQ în 2012.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram, East European Events şi D&D East Entertainment.

comments

comments




Leave a Reply

avatar