full screen background image

3 femei şi un bărbat au prădat o bătrână de 70 de ani, din Gura Humorului

lant de aur     Un bărbat din oraşul Gura Humorului a sesizat, prin SNUAU 112, faptul că mama sa, Aurica  D., de 70 de ani, din aceeaşi localitate, a fost victima unei infracțiuni de furt.

Din cercetări, a rezultat că, pe 13 august, în jurul orei 18:00, bătrâna s-a deplasat în grădina din spatele locuinței, împreună cu fiul său, Constantin D., asigurând ușa de la intrare în locuință cu cheia, pe care a așezat-o într-un sertar al unei mese, aflată în curtea locuinţei.

În jurul orei 19.00, deoarece a auzit câinii vecinilor lătrând, s-a deplasat în curte, unde a găsit trei persoane de sex feminin și una de sex masculin.

Una dintre femei, cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, i-a întins o bancnotă de 10 lei, cerându-i să-i vândă o găină, însă Aurica  D. le-a cerut să plece, aceștia părăsind curtea.

După aproximativ 40 minute, când s-a deplasat în locuință, a observat că în camera în care locuiește lucrurile sunt răvășite, iar dintr-un dulap lipsește un lănțișor din aur.

Partea vătămată, din cauza vârstei, nu a reținut semnalmentele suspecților, decât faptul că aveau vârste cuprinse între 30 și 50 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii atrag cetăţenilor atenţia, din nou, cu privire la modul de asigurare a uşilor şi de  depozitare a cheilor de acces în locuinţă.

Nu lăsaţi niciodată cheia sub preş, în articole de îmbrăcăminte plasate la întâmplare, în ghivecele de flori, pe tocul uşii sau în astfel de locaţii, pentru că nu faceţi decât să uşuraţi activitatea infracţională a răufăcătorilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar