full screen background image

Tineri identificaţi după ce au furat şi vândut un autoturism

chei masina     Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, în urma activităţilor investigative, i-au identificat şi condus, ieri, la sediul poliţiei, pe Daniel M., de 18 ani, din municipiul Suceava, şi Vlad T., de 20 ani, din comuna Ipoteşti, pentru a fi cercetaţi în furtul autoturismului aparţinând lui Elena B., din data de 9 august.

Cei doi suspecţi  au fost audiaţi, recunoscând împrejurările comiterii faptei, declarând că, pe 5 august, după ce s-au plimbat prin oraş împreună cu reclamanta, Daniel M. i-a sustras cheile de la autoturism, profitând de neatenţia acesteia.

Pe 9 august, cei doi au sustras autoturismul în cauză, pe care l-au vândut cu suma de 900 de lei lui Ionel B., din comuna Ipoteşti, întocmind în acest sens şi un contract de vânzare-cumpărare.

În data de 12 august, autoturismul a fost recuperat, împreună cu documentele ce îl însoţesc, şi restituit pe bază de dovadă părţii vătămate.

Dosarul a fost discutat cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava care supraveghează cauza, dispunând cercetarea făptuitorilor în stare de libertate, întrucât aceştia nu sunt recidivişti, prejudiciul este mic şi a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar