full screen background image

Bătaie cu pietre între mai multe persoane, la Mironu

piatra     Aseară, la ora 20.42, agenţii Postului de Poliție Valea Moldovei au fost sesizați că în localitatea Mironu are loc un scandal între trei persoane.

La faţa locului s-a constatat că pe ulița satului a izbucnit un scandal între Mișu P., de 46 de ani, și frații Gheorghe N., de 31 de ani, și Vasile N., de 18 ani.

În urma scandalului, Mișu P. i-a lovit pe cei doi frați, el fiind la rândul său lovit cu pietre de cei doi.

De asemenea, la locul incidentului a venit și o ambulanță de la Serviciul de Urgență Gura Humorului, care a acordat îngrijiri medicale persoanelor implicate în altercație, fără ca acestea să necesite internare.

Pentru a evita apariția unor noi evenimente de amploare, la fața locului au fost prezenți poliţişti din cadrul Postului de Poliție Capu Câmpului, dar și din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa.

Cercetările vor fi continuate de către Postul de Poliție Valea Moldovei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va stabili încadrarea juridică a faptei, cauza urmând a fi soluționată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar