full screen background image

2 tinere lovite de o maşină pe trotuar, la Rădăuţi

accident     Ieri după amiză, la ora 16.50, pe strada Piața Unirii, în interiorul municipiului Rădăuţi, Dan P., de 19 ani, din comuna Frătăuții Vechi, în timp ce conducea autoturismul, a efectuat virajul la stânga, spre strada Dimitrie Onciu, fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de  Ilie H., de 47 de ani, din localitate, intrând în coliziune.

În urma impactului, autoturismul condus de Ilie  H. a fost proiectat pe trotuarul dinspre parcul central, acroșând doi pietoni care se aflau pe trotuar, așteptând culoarea verde a semaforului electric, pentru a traversa.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui Ilie H., care necesită 5 – 7 zile de îngrijiri, şi a pietonilor Maria M., de 19 ani, din comuna Dorneşti, care necesită 5 – 7 zile de îngrijiri medicale, şi Ana D., de 18 ani, care necesită, deasemenea, 5 – 7 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar