full screen background image

Lăsat fără electrocasnicele din casă, de fosta concubina

electrocasnice     Poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi de către Romică Z., de 37 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, în ziua de 6 august, în lipsa sa, fosta sa concubină Elena I., de 41 de ani, din oraşul Liteni, i-a sustras din locuinţa proprietate personală mai multe bunuri.

Din cercetări, s-a stabilit că Romică Z. a trăit în concubinaj cu Elena I. timp de 4 ani, timp în care acesta a cumpărat o garsonieră în municipiul Suceava.

Cei doi au locuit împreună în acest imobil până acum doi ani, când bărbatul a plecat la muncă în străinătate, iar concubina sa a rămas să locuiască singură în garsonieră, având viză de flotant la această adresă.

Între timp relaţiile între cei doi s-au “răcit”, Romică Z. venind ultima dată acasă înainte de sărbătorile pascale din acest an, când a hotărât să rupă relaţia cu femeia, urmând să revină în ţară după data de 15 august şi să clarifice problemele.

În ziua de 6 august, reclamantul a fost sunat de sora sa, pe telefonul  mobil, aceasta relatându-i faptul că Elena I. se află în oraşul Liteni, la locuinţa părinţilor, şi descarcă mai multe bunuri ce se aflau în garsoniera lui.

Fiind efectuată cercetarea la faţa locului, s-a constatat faptul că uşa de la intrarea în garsonieră nu prezintă urme de forţare, iar din interiorul locuinţei se reclamă lipsa  mai multor bunuri electrocasnice.

Valoarea prejudiciului este estimată de către partea vătămată la suma de 10.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca faţă de Elena I. să se efectueze cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt între concubini, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar