full screen background image

Ambulanţele sucevene vor interveni şi în judeţele apropiate

ambulanta-suceava     Echipajele de ambulanţă sucevene vor interveni şi la urgenţele din judeţele limitrofe, dacă sunt mai aproape de locul apelului.

Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat, asemeni tuturor din ţară, să se implice în scăderea timpilor de răspuns la intervenţii, astfel încât să crească gradul de eficienţă a acţiunilor de salvare.

În această lună se va realiza prima etapă a unui studiu prin care se va stabili cel mai apropiat echipaj de intervenţie pentru fiecare localitate din zonele rurale, luând în considerare inclusiv echipaje din judeţele limitrofe.

Dacă cel mai apropiat echipaj de intervenţie se află într-un judeţ limitrof, acesta va putea fi dispecerizat fără a ţine cont de limita administrativă a judeţului.

Unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor îşi vor redimensiona programele de lucru, astfel încât să facă faţă solicitărilor.

Un accent special va fi pus pe folosirea eficientă a serviciului de telemedicină, dar şi pe completarea corectă şi completă a documentaţiei medicale a pacienţilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar