full screen background image

Tânăr de 19 ani, bătut şi violat de un individ din Drăgoeşti

upu     Azi noapte, la ora 02.15, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, de către Spitalul Judeţean Suceava, despre faptul că la această unitate medicală a fost adus un tânăr agresat fizic, aflat în stare de ebrietate.

Din cercetările efectuate în cauză, s-a stabilit că persoana se numeşte Răzvan Ş., de 19 ani, din municipiul Suceava, care, fiind audiat, a declarat că, în ziua de 4 august, în jurul orelor 16.00, s-a întâlnit cu un coleg de muncă, Gabriel R., 24 de ani, din municipiul Suceava.

Acesta era însoţit de un alt tânăr, Constantin C., de 26 de ani, din comuna Drăgoeşti.

Fiind invitat de Gabriel R., care îşi sărbătorea ziua de naştere, să consume băuturi alcoolice în diferite locaţii din municipiul Suceava, Răzvan Ş. a fost de acord şi, astfel, au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orelor 20.30, când victima se afla în stare avansată de ebrietate.

Ulterior, victima a fost lovită, în repetate rânduri, cu pumnii şi picioarele în zona capului, a feţei şi a toracelui, de cei doi, în urma loviturilor primite căzând la pământ.

Totodată, victima reclamă faptul că numitul Constantin C. l-a dezbrăcat de la jumătate în jos şi, împotriva voinţei sale, a întreţinut raport sexual anal.

Din cauza stării de ebrietate în care se afla şi a durerilor resimţite în urma agresiunii, Răzvan Ş. a intrat în stare de semiconştienţă, reţinând parţial evenimentele petrecute ulterior.

Tânărul a fost transportat la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost examinat, fiindu-i stabilit un diagnostic preliminar “policontuzionat, TCF prin agresiune, contuzie ante-picior stâng, contuzie toracică”.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar