full screen background image

Flutur, îngrijorat de modul în care USL tratează judeţul Suceava

flutur     Liderul județean al PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a criticat faptul că la ultima rectificare bugetară județul Suceava nu a primit fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii.

Parlamentarul sucevean a explicat intr-un comunicat de presă că prin modul în care s-a gestionat problema fondurilor pentru judetul Suceava nu se demonstreaza altceva decât faptul că “USL condamnă judeţul Suceava la nedezvoltare și la izolare!”.

” Uitarea, ignorarea și dispreţul față de acest judeţ afectează sucevenii dar si judeţele învecinate. Nici la această rectificare nu s-au alocat fonduri pentru Drumul Suceava- Botoșani și nici pentru legaturile rutiere cu judeţele Maramureş prin Iacobeni – Borșa sau cu judeţul Neamţ, de la Vatra Dornei. Niciun ban pentru infrastructură, pentru dezvoltarea turismului, nimic pentru școli sau pentru Universitate, zero lei pentru cultura și sportul sucevean. Este o abordare inadmisibilă.

Le cer guvernanţilor să înceteze a mai trata judeţul Suceava în această manieră. Le cer liderilor judeţeni USL să facă publice demersurile făcute la Guvern pentru ca judeţul Suceava să primescă fonduri la rectificarea bugetară. Le cer tuturor sa vină public și să spună adevărul despre ce au de gând să facă din acest judeţ”, a declarat Flutur.

comments

comments




Leave a Reply

avatar