full screen background image

Agenţi de pază prinşi la furat din societatea pe care trebuia să o supravegheze

cupru     Ieri, la ora 13.30, Cristian A., de 30 de ani, din municipiul Suceava, reprezentant de securitate în cadrul unei unităţi comerciale, a sesizat faptul că G. Nicolae, de 23 de ani, din comuna Şcheia, şi Florin F., de 19 ani, din comuna Moldoviţa, agenţi de pază, au fost depistaţi în timp ce încercau să sustragă o cantitate de cupru dintr-un motor dezmembrat, ce se afla într-o clădire supusă demolării din incinta societăţii.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei doi agenţi de pază lucrau pe aceeaşi tură, în posturi diferite.

În dimineaţa de 4 iulie, în jurul orelor 07.30, în timp ce erau de serviciu, au părăsit posturile de pază, deplasându-se într-o clădire din apropiere, aflată în demolare.

La nivelul întâi al clădirii au găsit un motor şi, intenţionând să sustragă cuprul din el, l-au aruncat jos, de unde urmau să-l arunce peste gardul societăţii.

Nu au mai reuşit, întrucât au fost surprinşi de unul dintre angajaţii fabricii, care l-a anunţat pe Cristian A.

Acesta, împreună cu un alt reprezentant al firmei, i-au condus pe cei doi într-unul dintre birourile societăţii, unde le-au cerut să dea explicaţii cu privire la faptele lor.

Aici, aceştia au recunoscut că au încercat să sustragă cuprul din acel motor, dar şi faptul că au mai sustras material feros de mai multe ori din fabrică, reuşind să sustragă 37 de kg de aluminiu, 104 kg de inox şi 45 de kg de cupru, valorificându-le pentru suma totală de cca. 1000 de lei, pe care au împărţit-o în mod egal.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar