full screen background image

GIGI BECALI, EXECUTAT SILIT! Nimeni nu cumpără clădirea de la Drăgăşani

Becali     Administraţia Finanţelor Publice scoate din nou la vânzare prin licitaţie publică UZINA MECANICĂ DRĂGĂŞANI SA, deţinută de omul de afaceri Gigi Becali. Este deja a patra oară când statul încearcă să vândă clădirea, după ce la primele trei “strigări” nu a cumpărat nimeni. De fiecare dată preţul a fost acelaşi, însă acum Fiscul a redus preţul de pornire la jumătate.
Administraţia Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii face cunoscut că în ziua de 07, luna august, ora 12,00, anul 2013 la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea se va relua licitaţia publică pentru vânzarea bunurilor imobile sechestrate prin Procesul verbal de sechestru pentru bunuri imobile nr. 114/05.03.2013, proprietate a debitorului SC UZINA MECANICĂ DRĂGĂSANI SA.
Fiscul scoate la licitaţie o clădire cu regim de înălţime P+1, suprafaţă construită parter 618,75 mp, suprafaţă construită etaj 618,75mp, an punere în funcţiune 1986, fundaţie continuă din beton armat, structură de rezistenţă din beton armat, zidărie cărămidă si beton, acoperis tip terasă, tâmplărie exterioară metal, tâmplărie interioară metal si lemn, pardoseală beton cu mozaic si gresie în grupurile sociale, finisaje interioare şi exterioare degradate, nerenovată, cu teren intravilan aferent construcţiei în suprafaţă de 722,25 mp.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar