full screen background image

5.000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate la Vatra Dornei

contrabanda vd 1     Poliţiştii au descoperit pe raza municipiului Vatra Dornei, judeţul Suceava şi au confiscat 5.000 de pachete cu ţigarete, cu timbru extracomunitar, în valoare de 50.000 de lei, indisponibilizând, totodată, o autoutilitară utilizată la transportul ţigărilor de contrabandă.

Azi dimineaţă, în jurul orei 07.45, pe DN 17, pe raza municipiului Vatra Dornei, un echipaj  de poliție rutieră a depistat în trafic autoutilitara înmatriculată în străinătate și condusă de Dănuţ C., de 37 de ani, din municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, în care se mai afla şi fratele acestuia.

În urma controlului efectuat, în autoutilitară au fost identificate 5.000 de pachete cu ţigări, cu timbru fiscal extracomunitar, având o valoare de piaţă de 50.000 de lei, care au fost confiscate de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Autoutilitara prezenta modificări pentru transportul ţigărilor, având podeaua prevăzută cu capace rabatabile, aceasta fiind indisponibilizată şi sigilată la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Fiind audiat, Dănuț C. a declarat că ţigările le-a cumpărat contra sumei de 20.000 de lei, din zona Rădăuţi.

Împotriva lui Dănuţ C. s-a dispus începerea urmării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, fiind reţinut pentru 24 ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

contrabanda vd 2

comments

comments




Leave a Reply

avatar