full screen background image

USV renunţă la 7 programe de studii de licenţă şi masterat

usv alee 3     Universitatea suceveană “Ştefan cel Mare” a renunţat definitiv la 7 programe de studii de licenţă şi masterat, din cauza lipsei interesului.

La Facultatea de Litere nu mai funcţionează programele Studii americane, Limbi moderne aplicate şi Literatură universală şi comparată.

De la aceeaşi facultate, dar de la studiile de masterat, s-au desfiinţat specializările Hermeneutică şi Ideologie literară.

Totodată, de la Facultatea de Inginerie Alimentară a intrat în lichidare programul de studii de licenţă Inginerie şi management în alimentaţie publică şi agroturism, iar de la studii de masterat specializarea Managementul calităţii produselor alimentare şi mediului.

Pentru anul academic următor, USV a mai renunţat temporar la două programe de studii de licenţă – Inginerie şi protecţia mediului în industrie din cadrul Facultăţii de Inginerie Mecanică şi Geografie de la Facultatea de Istorie şi Geografie.

La master nu se mai organizează admitere la specializările Inginerie mecanică asistată de calculator, Studii europene, Etică organizaţională şi audit şi Didactica limbilor moderne.

comments

comments




Leave a Reply

avatar