full screen background image

Suceveancă prădată de prietenii soţului, pe când îşi vizita mama

poseta     Ieri, la ora 11.50, Ionela T., de 25 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în 29 iulie, în intervalul orar 17.00 – 23.00, în timp ce se afla în vizită la mama sa, persoane necunoscute i-au sustras din geantă suma de 1.060 de euro şi 150 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la 29 iulie, în jurul orei 16.00, reclamanta s-a deplasat, împreună cu soţul, în vizită la locuinţa mamei sale, din municipiul Suceava, având în geantă, suma de 1.060 de euro şi 150 de lei.

În jurul orei 18.00, invitaţi de soțul reclamantei, la aceeaşi locaţie, s-au prezentat doi prieteni ai acestuia, care au rămas în curte până în jurul orei 19.30, când au decis să se deplaseze la domiciliile lor.

În jurul orei 23.00, intenţionând să achiziţioneze mai multe bunuri, Ionela T. a constatat faptul că, din geanta lăsată nesupravegheată pe scările aferente uşii de acces, îi lipsesc toţi banii.

Din cercetări a rezultat că în curte nu au pătruns alte persoane decât cele care au avut accesul legal, respectiv soțul, mama, cumnata reclamantei şi cei doi prieteni ai soţului, persoane ce vor fi audiate în vederea stabilirii cu exactitatea a împrejurărilor comiterii faptei.

Valoarea prejudiciului este de de 4.800 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

comments

comments




Leave a Reply

avatar