full screen background image

PRM, partid justiţiar, dar fără Vadim

STELA     Congresul Partidului România Mare, de la finele săptămânii trecute, în care preşedinte al formaţiunii, în locul lui Corneliu Vadim Tudor, a fost ales Gheorghe Funar, a clarificat toate problemele ivite.

Cel puţin aşa susţine vicepreşedintele judeţean al PRM Suceava, Stela Acatrinei.

Vicepreşedinte al noului Birou Permanent Naţional al PRM, Stela Acatrinei, a precizat că, din acest moment, va reîncepe activitatea pe plan local, în aşa fel încât, la Congresul ordinar de anul viitor, toate organizaţiile din ţară să fie bine conturate, inclusiv cu conduceri “care să facă treabă”.

Stela Acatrinei crede că, în actuala conjunctură politică, economică, socială şi financiară, Partidul România Mare, are un culoar bine definit, fiind un partid cu doctrină naţională, justiţiar, “însă nu aşa cum l-a vrut domnul Vadim, ci unul cu respectarea legilor şi a oamenilor”.

Acatrinei susţine că la Congresul extraordinar din 20 iulie, preşedintele Corneliu Vadim Tudor a fost reconfirmat în funcţie cu vot deschis, şi nu secret, aşa cum este normal, precum şi cu sufragii ale participanţilor de la alte partide, care, ulterior, au fost numiţi şefi interimari de filiale.

“Eu cred că mişcarea pe care am făcut-o este una foarte bună, pentru că s-au clarificat lucrurile. Fostul preşedinte Vadim trebuie să înţeleagă că partidul trebuie condus după voinţa membrilor săi, statut şi Legea partidelor politice. Nu poate fi ales un preşedinte fără ca, la nivel central să fie consultaţi membrii Consiliului Naţional, noi nefiind convocaţi la întâlnirea la care fostul preşedinte spune că a fost ales. Probabil că a fost ales de PDL, PPDD, Alianţa Populară, în absenţa preşedinţilor partidului”, a menţionat Acatrinei.

Stela Acatrinei a ţinut să arate că nu răspunde provocărilor Savetei Ionescu, preşedinte judeţean interimar al PRM Suceava, după Congresul din 20 iulie, ţinut la Bucureşti, la iniţiativa lui Corneliu Vadim Tudor.

“Cred că dumneaei este foarte tânără, că s-a lăsat atrasă într-un joc foarte murdar. Nu este membră a partidului nostru, nu ştim de unde a apărut, iar dacă voia să facă politică, era foarte decent să se adreseze partidului, să ceară o adeziune, să se înscrie în partid, şi avea toate şansele să se afirme”, a mai spus viceliderul judeţean al organizaţie judeţene Suceava a PRM.

comments

comments




Leave a Reply

avatar