full screen background image

7 focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări

radauti 1     Aseară, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi,  I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, au depistat  un autoturism de teren  marca “Mitsubishi”, care se deplasa cu viteză dinspre frontiera de stat către localitatea Bilca, suspect că transportă ţigări provenite din contrabandă.

La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care lucrătorii de frontieră au procedat la urmărirea acestuia, trăgând şapte focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile maşinii.
Nici de aceasta data șoferul nu a oprit si, ajuns într-o zonă cu vegetaţie abundentă şi greu accesibilă pentru mașini, a abandonat autoturismul şi a fugit în zona împădurita.

În urma controlului efectuat asupra maşinii, a fost descoperită cantitatea de 11.340 de pachete cu ţigări, marca “Viceroy”, de provenienţă ucraineană, în valoare de 102.060 de lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

Autoturismul de teren, în valoare de peste 13.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul punctului de Lucru Vicov, în vederea continuării cercetărilor.

Purtătorul de cuvânt al I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu, ne-a informat că, în prezent, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, împreună cu autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea depistării persoanelor implicate şi luarea  măsurile legale ce se impun.

radauti 2

 

 

 

 

 

radauti 3

comments

comments




Leave a Reply

avatar