full screen background image

Metallica lansează soundtrack-ul filmului 3D, Through the Never

Metallica     Metallica a anunțat că pe 24 septembrie va lansa în format audio coloana sonoră a mult așteptatul film 3D intitulat “Metallica Through the Never”.
Pelicula a fost filmată în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din staff-ul formației, interpretat de actorul Dane DeHaan (Chronicle, The Amazing Spider-Man 2).

Personajul este trimis într-o misiune în timp unde trupa cântă în cadrul unui concert sold-out, iar acesta găsește o lume total schimbată față de ce știa. “Metallica Through the Never” va rula pentru prima oară în cinematografele IMAX de pe continentul american, iar începând din 4 octombrie va putea fi vizionat în toate cinematografele 3D din întreaga lume inclusiv în România. Filmul va fi distribuit în cinematografele din întreaga lume de compania Picturehouse, care este responsabilă de lansarea celor mai bune filme independente precum “My Big Fat Greek Wedding”, “The Mation Of The Christ” sau “Pan’s Labyrinth”.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar