full screen background image

Lana Del Rey va apărea într-un scurtmetraj intitulat “Tropico”

Lana del Rey     Lana Del Rey va juca într-un film intitulat “Tropico”, aceasta urmând să fie lansat curând în cinematografele din întreaga lume. Solista va folosi câteva piese proprii în coloana sonoră, iar Shaun Ross îi va fi partener în distribuţie.
Anunţul apare pe paginile oficiale ale artistei de facebook şi twitter, alături de un afiş sugestiv. În acesta, Lana este înfăţişată precum personajul biblic Eva, alături de un şarpe, fiind dezvăluite câteva amănunte legate de producţia acestei pelicule. Astfel, partenerul solistei în film va fi Shaun Ross, un model şi dansator de talie internaţională, care a apărut până acum în două clipuri alături de Beyoncé (“Party”) şi Katy Perry (“ET”).

Regizorul acestei scurte pelicule va fi acelaşi Anthony Mandler, alături de care Lana a realizat videoclipuri pentru melodiile sale “Ride” şi “National Anthem” de anul trecut. Producţia de faţă, cu o durată estimată la 30 de minute, va beneficia de câteva piese ale artistei printre care “Body Electric”, “Gods And Monsters” sau “Bel Air”, acestea fiind parte din albumul “Paradise”. Lana a obişnuit publicul cu videoclipuri de o durată extinsă, cu adevărate poveşti şi uneori părţi de monolog, aşadar filmul se anunţă unul care continuă seria acestora, îmbinând elemente pe care tânăra artista le foloseşte cu succes.

comments

comments




Leave a Reply

avatar