full screen background image

Gala „Pitbull Challenge 6”, la Rădăuți

pitbull-challenge    Luptătorul Ionuț Atodiresei va organiza, sâmbăta viitoare, ediția cu numărul șase a competiției ce poartă numele său de ring, la Rădăuți, sub motto-ul “Pentru Bucovina… la luptă oșteni!”.

Vineri, 2 august, de la ora 16.00, va avea loc cântarul oficial, urmând ca sâmbătă, 3 august, începând cu ora 18.30 să înceapă gala „Pitbull Challenge 6”, competiție în care vor intra în ring și trei sportivi din Rădăuți.

Gala va avea 7 lupte la profesioniști, la care se va adăuga și o piramidă din patru sportivi la categoria 75 de kilograme, dar și un meci la copii 10-12 ani.

Primul rădăuțean ce va intra în ring va fi Andrei Bălici, antrenat la clubul Dragon Muay Thai de Daniel Ungurean, sportiv ce va întâlni la categoria 60 de kilograme un sportiv din Iași, Ştefan Ioniţă.

La categoria 70 de kilograme, un alt rădăuțean, Iosif Grijincu se va lupta în ring cu Sorin Alexoaie, din Iași, în timp ce colegul său Nicolae Buceag va lupta în piramida de la 75 de kilograme împotriva lui Alin Cîmpan, din București.

Cel mai tare meci al galei se anunță confruntarea de la categoria 85 de kilograme, în care binecunoscutul Cristian Ristea, din Găești, îl va întâlni pe Ciprian Șchiopu, un luptător cu multe meciuri în Italia și în România.

“Îmi doresc ca această gală de la Rădăuți să fie mai bună decât precedentele și treptat să creștem la capitolul organizare, până vom ajunge să avem și meciuri internaționale. De la prima ediție ne-am dorit promovarea acestui sport în zona noastră, dar și a sportivilor ce se pregătesc aici, inclusiv la nivelul copiilor. Vor fi meciuri tari și spectaculoase pentru iubitorii K-1 din județ, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la sală. Mulțumim autorităților locale din Rădăuți pentru sprijinul acordat, oamenilor de afaceri și sponsorilor ce s-au implicat în eforturile noastre de a face o gală cât mai bună”, a declarat organizatorul galei, Ionuț Atodiresei.

Gala va avea loc la Sala Polivalentă de lângă Grădina Zoologică din Rădăuți.

Biletele costă 10 lei în tribune și 20 de lei pe scaunele din jurul ringului și pot fi achiziționate de la “Dolce Cafee”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar