full screen background image

Elicopter prăbușit în județul Mureș. Cinci persoane au murit

smurd

     Cinci persoane au murit şi una a fost rănită după prăbuşirea unui elicopter în judeţul Mureş.

Omul de afaceri Sorin Ţerbea se afla în elicopterul prăbuşit în lacul Tăureni din judeţul Mureş, alături de trei afacerişti germani, o angajată de-a sa şi pilotul, aparatul de zbor prăbuşindu-se la câteva minute de la decolare, declară primarul din localitate, Ovidiu Petru Oltean.

Primarul localităţii mureşene Tăureni, Ovidiu Petru Oltean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în elicopter se aflau omul de afaceri Sorin Ţerbea, o angajată a acestuia, trei afacerişti germani şi pilotul.

Edilul a precizat că Sorin Ţerbea şi cei trei oameni de afaceri germani au făcut, luni după-amiază, o vizită la o fabrică de mobilă din localitate.

Oltean a susţinut că, în timpul vizitei, omul de afaceri a fost sunat de DNA, după care a devenit irascibil şi a decis să plece.

Aceasta a mai afirmat că a insistat să ofere oamenilor de afaceri o maşină cu care să plece, însă aceştia au vrut să se deplaseze tot cu elipcopterul.

Conform sursei citate, aparatul de zbor s-a prăbuşit în lac la trei-patru minute de la decolare, la circa două sute de metri distanţă de locul din care plecase.

Şeful SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a declarat, luni seară, corespondentului MEDIAFAX, că până la ora transmiterii acestei ştiri patru persoane au fost scoase decedate din lac, iar una se pare că este încă în elicopterul prăbuşit.
Potrivit lui Boeriu, femeia care a supravieţuit accidentului a fost preluată de un echipaj SMURD şi este transportată spre Târgu Mureş. Boeriu a spus că aceasta are câteva contuzii, dar este conştientă.

Şeful SMURD Mureş a adăugat că echipele de intervenţie se află la locul accidentului şi caută cea de-a cincea victimă.
Boeriu nu a putut oferi deocamdată informaţii despre identitatea persoanelor care au murit şi a celei rănite.
O echipă de specialişti criminalişti de la Institutul Naţional de Criminalistică al Poliţiei Române a fost trimisă în comuna Tăureni, pentru a acorda sprijin de specialitate în cadrul cercetării la faţa locului, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor şef Petre Tobă.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza