full screen background image

Bărbat cu probleme psihice internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni

ambulanta-suceava     Agenţii Postului de poliție Moara au fost sesizați cu privire la faptul că Gheorghe P., de 33 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a spart mai multe sticle cu  băuturi aflate pe raftul uni magazin din satul Moara Nica.

Din primele verificări, a rezultat faptul că Gheorghe P. a comandat în magazin o sticlă cu vin, fără însă a achita contravaloarea acesteia, solicitând să-i fie desfăcut dopul.

La refuzul gestionarului care a motivat că nu comercializează băuturi pentru consum în magazin, cel în cauza a aruncat sticla în direcția rafturilor, spărgând mai multe sticle cu băuturi, în valoare de aproximativ 50 de lei, după care a părăsit incinta și s-a deplasat la un alt magazin, unde i-a solicitat gestionarei să-i ofere pe datorie țigări, aceasta conformându-se.

Gheorghe P. a fost condus la sediul de poliție, unde, din cauza comportamentului recalcitrant, s-a procedat la imobilizarea acestuia.

Având în vedere faptul că și în trecut bărbatul a manifestat un comportament violent, din cauza afecțiunilor psihice, agravate de consumul de alcool, a fost internat în repetate rânduri în unități spitalicești de psihiatrie.

Pentru prevenirea comiterii unor noi fapte de violență, s-a luat măsura transportării acestuia cu ambulanța la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni în vederea internării, fapt solicitat în scris și de mama sa.

Administratorul Vasile S. a refuzat să depună plângere penală, referitor la infracțiunea de distrugere.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de Gheorghe P. și sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, respectiv ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând a fi efectuată expertiza psihiatrică a făptuitorului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar