full screen background image

Proiectului parcului de aventură de la Păltinoasa, prezentat ministrului

aventura_parc     Conducerea judeţului Suceava i-a prezentat, astăzi, ministrului Maria Grapini, proiectul unui viitor parc de aventură la Păltinoasa.

Consiliul Judeţean Suceava deţine 96 de hectare, de la fosta unitate militară, în zona pe care vrea să amenajeze trasee omologate pentru competiţii de sport extrem, ţarcuri unde animalele vor creşte în semicaptivitate, un bazin de acumulare, precum şi o cale ferată cu trenuleţ.

Preşedintele CJ, Cătălin Nechifor, a mai precizat, în prezentarea planului proiectului, că toate cele 60 de depozite de armament dezafactate ar putea adăposti unităţi de alimentaţie publică, magazine şi acvarii.

Nechifor a menţionat că, deocamdată, nu există un studiu financiar al proiectului, administraţia judeteană deţinând doar conceptul şi terenul.

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism a precizat că, pentru a se bucura de succes, proiectul ar trebui demarat anul viitor, odată cu deschiderea noilor linii de creditare din fonduri europene.

comments

comments




Leave a Reply

avatar