full screen background image

Arestat după ce şi-a lovit soacra cu un scaun, pe o terasă din Vatra Dornei

arestat     Ieri, în jurul orei 14.22, prin “S.N.U.A.U. 112”, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că, pe terasa unui local din municipiul Vatra Dornei, are loc un scandal.

Polițiștii deplasați operativ la faţa locului au stabilit faptul că scandalul a fost provocat de P. Virgil, de 36 de ani, din localitate, care și-a ameninţat atât soția, de care este despărțit în fapt de aproximativ 2 luni, cât și alte persoane aflate pe terasa unde se serba ziua unuia dintre copii agresorului, după care a lovit-o peste spate, cu un scaun, pe soacra sa, U. Euzebia, de 60 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Pentru aplanarea scandalului a intervenit unul dintre musafiri, care a fost amenințat cu un brici de către agresor.

Faţă de P. Virgil se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii și liniştii publice”, “ameninţare”, “lovire sau alte violenţe” și “port ilegal de obiect tăietor… ,”.

P. Virgil a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar