full screen background image

PRM Suceava vrea să atragă noi membri

Saveta Ionesi     Saveta Ionesi, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Suceava a Partidului România Mare, însoţită de vicepreşedintele cu probleme organizatorice, Vasile Cerlincă, se va întâlni cu conducerile şi membrii tuturor filialelor comunale, orăşeneşti şi municipale.

Descinderile în teritoriu survin Plenarei Consiliului Naţional şi Congresului Extraordinar, din 20 iulie, de la sala Romexpo, din Capitală, unde Corneliu Vadim Tudor a fost reales preşedinte al Partidului România Mare.

Saveta Ionesi a fost ales membru al Consiliului Naţional, organism cu 125 de membri, dar şi al Comitetului Director al PRM.

“Nu ne-am propus să înlocuim pe nimeni din funcţie, din contră, ne-am propus să lucrăm, să atragem noi membri şi să închegăm o echipă unită”, a declarat Ionesi, menţionând că intenţionează să cunoască pe preşedinţii organizaţiilor, viceprimarii şi pe consilierii locali pe care formaţiunea îi are în judeţ.

La Plenara Consiliului Naţional şi Congresul Extraordinar al PRM de la finele săptămânii trecute au participat peste 1000 de membri din toată ţara, printre care şi 40 de delegaţi ai filialelor din judeţul Suceava.

“Mesajul domnului preşedinte Corneliu Vadim Tudor a fost că PRM nu e de vânzare şi că nu poate uita şi ierta pe trădători. Nu domnia sa este vinovat pentru rezultatul slab de la ultimele alegeri, ci aceia care nu şi-au făcut suficientă campanie ori au renunţat să mai reprezinte PRM”, arată preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Suceava a Partidului România Mare.

Saveta Ionesi deţine această funcţie din 7 iunie 2013, înlocuind pe Gheorghe Acatrinei, care a fost acuzat că a “uneltit” la detronarea preşedintelui naţional, Corneliu Vadim Tudor.

Actualul şef interimar al PRM Suceava este lucrător bancar, absolvent de studii superioare, precum şi cu masterat în domeniul financiar-bancar.

Saveta Ionesi este membru al PRM din februarie 2013.

comments

comments




Leave a Reply

avatar