full screen background image

Suspecţi de tâlhărie şi furt, arestaţi la Radăuţi

arestat     În baza autorizațiilor emise de instanță, polițiștii Biroului investigaţii criminale Rădăuți, cu sprijinul Biroului investigaţii criminale Suceava, au efectuat ieri trei percheziții la domiciliile lui D. Marian, de 26 de ani, din municipiul Rădăuți (două) și R. Gabriel, de 24 de ani, din municipiul Suceava, suspecţi de comiterea infracțiunii de tâlhărie asupra părții vătămate I. Fănica, din municipiul Rădăuți, comisă în noaptea de 17/18 iulie, orele 23.15.

În urma probelor administrate, polițiștii au stabilit faptul că autorul faptei este D. Marian, iar din cercetări a rezultat și existenţa infracțiunilor de furt calificat şi efectuare de operaţiuni bancare în mod fraudulos, comise în dauna lui P. Mihai, la data de 23/24 aprilie, fapte comise de către D. Marian şi R. Gabriel.

Astfel, în noaptea de 23/24 aprilie, cei doi s-au deplasat în municipiul Rădăuţi, au spart geamul portierei stânga spate a autoturismul utilizat de P. Mihai, iar, din habitaclu, au sustras un portofel, în care se aflau mai multe documente de identitate, documentele autoturismului şi două carduri bancare.

Ulterior, în dimineaţa de 24 aprilie, cei doi au debitat conturile celor două carduri cu suma totală de 3.680 de lei, utilizând fără drept cardurile la diferite ATM – uri din Rădăuţi şi Suceava, folosindu-se de codurile PIN găsite în portofel.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 ore, iar ulterior au fost prezentaţi Judecătoriei Rădăuţi, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cei doi suspecți au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar