full screen background image

Minor din Stroieşti, decedat după consum de băuturi alcoolice

upu    Ieri dimineaţă, Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată de Spitalul de Urgenţe Judeţean Suceava despre faptul că, în ziua de 22 iulie, în jurul orelor 07.30, a fost adusă la spital o persoană din comuna Şcheia, în comă alcoolică, care în cele din urmă a decedat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că, la data de  21 iulie, B. G., de 17 ani, din comuna Stroieşti, a consumat circa 700 ml vişinată, împreună cu un sătean, la locuința celui din urmă, după care a plecat la stâna unde muncea în calitate de îngrijitor ovine și a dormit.

A doua zi, în jurul orelor 05.30, un alt îngrijitor, de la aceeaşi stână, a constatat că minorul nu se poate trezi.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Suceava, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, transportându-l la Spitalul Judeţean de Urgenţe  Suceava, unde s-a continuat procedura de resuscitare, însă, la orele 09.00, minorul a decedat.

Cel în cauză a fost diagnosticat în primă fază cu “comă alcoolică de gradul 4, intoxicaţie acută, stop cardio-respirator şi edem pulmonar acut”.

Cercetările continuă, urmând ca, în funcție de rezultatul necropsiei, să se stabilească cu  exactitate  cauza decesului, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar