full screen background image

Lovită de concubin cu toporul, la Horodnicul de Sus

topor 1     Agenţii Postului de poliție Horodnic de Sus au fost sesizați de D. Doina, de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, cu privire la faptul că Ț. Gheorghe, de 31 de ani, concubinul ei, a agresat-o.

În urma cercetărilor întreprinse în cauză, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 22 iulie, în jurul orei 23.00, Ț. Gheorghe a revenit la domiciliu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, a devenit agresiv și, folosindu-se de un topor, i-a aplicat reclamantei mai multe lovituri.

D. Doina se afla la domiciliu, împreună cu fiul ei minor, în vârstă de 1 an, care prezenta și el leziuni, cei doi fiind transportați la Spitalul Municipiului Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma examinării medicale, cei doi au fost diagnosticați: D. Doina, cu “plagă contuză mâna dreaptă, multiple leziuni superficiale la diverse niveluri, plagă scalp”, necesitând cca. 7-10 zile îngrijiri medicale, iar minorul prezenta o “echimoză periorbitală ochi stâng, hematom frontal”, necesitând cca. 7-10 zile îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, în vederea continuării investigațiilor medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovire sau alte violențe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar