full screen background image

Ultimele 2 zile de înscrieri la USV

usv 11     Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava continuă, în perioada 22 – 23 iulie, înscrierile pentru cele 210 locuri bugetate și 908 locuri cu taxă scoase la concurs în cadrul celor 16 programe de studii de licență gestionate atât în regim de învățământ cu frecvență (11 programe de studiu – 210 locuri bugetate și 578 cu taxă), cât și la distanță (5 programe de studiu – 360 de locuri cu taxă).

În primele 5 zile de înscrieri au fost depuse 535 dosare de înscriere (406 forma de învățământ zi și 129 învătământ ID) candidații exprimându-și, în medie, aproximatix 3 opțiuni de studiu în cadrul Facultății.

Cu 13 programe de studiu ierarhizate în categoriile de top A și B pe plan național, Facultatea își propune continuarea evoluției ascendente din cei peste 20 de ani de existentă și invită absolvenții de liceu să contribuie direct la această dezvoltare.

Programele de studiu oferite de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică sunt: Economie generală și comunicare economică, Afaceri internaționale, Administrarea Afacerilor, Economia comerțului, turismului și serviciilor, Management, Finanțe, Contabilitate și informatică de gestiune, Informatică economică,  Asistență managerială și secretariat, Administrație publică si Drept.

Înscrierile au loc în corpul E al universității, sălile E005, E101, E119, E123 între orele 8-16, până în data de marți, 23 iulie. Informații detaliate despre admitere pot fi consultate pe website-ul www.seap.usv.ro secțiunea Admitere 2013, iar studenții FSEAP sunt disponibili cu sfaturi și pe pagina de facebook a universității https://www.facebook.com/universitateasuceava.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza