full screen background image

Și-a lăsat prietena să conducă, deși știa că aceasta n-are permis

permis-conducere     Ieri, în jurul orei 19.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, în timp ce executa activități specifice de control al traficului rutier pe raza comunei Marginea, a oprit  un autoturism la volanul căreia se afla J. Maria, în vârstă de 22 de ani, din comuna Straja, iar în partea dreapta față se afla prietenul acesteia, J. Mihai, în vârstă de 33 de ani, din comuna Volovăț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că J. Maria nu posedă permis de conducere, iar J. Mihai i-a încredințat cu știință autoturismul prietenei sale, pentru a fi condus pe DJ 209 K, la ieșirea din comuna Volovăț, deși cunoștea faptul că nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de J. Maria a infracțiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, și față de J. Mihai sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea cu știință a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”,

comments

comments




Leave a Reply

avatar