full screen background image

Cafea, băuturi și produse alimente sustrase dintr-un magazin, la Preutești

bauturi alcoolice     Poliţiştii Postului de poliţie Preuteşti au fost sesizați, ieri, de I. Veronica, de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute, i-au sustras mai multe bunuri din incinta magazinului mixt ce-l deține pe raza localității Preutești.

Polițiștii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preutești, deplasați la fața locului, au stabilit faptul că, din incinta magazinului, au fost sustrase mai multe produse (cafea, băuturi alcoolice, produse alimentare), în valoare de aproximativ 200 de lei, iar geamul unei încăperi era spart.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi suspecți, respectiv D. Iulian, de 33 de ani, și D. Petru, de 30 de ani, ambii din localitatea Preutești.

Fiind audiat, D. Petru a relatat că, în noaptea de 19/20 iulie, a ajuns la domiciliu în jurul orei 23.30, iar ulterior a venit și fratele său care avea asupra sa o sacoșă cu băuturi alcoolice, cafea și semințe.

La domiciliul suspecților, polițiștii au identificat toate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca după stabilirea participației și a vinovăției fiecăruia să fie propusă soluție procedurală.

comments

comments




Leave a Reply

avatar