full screen background image

Telenovelă cu oi şi câini furaţi, pe toloaca din Milişăuţi

turma de oi     Poliția orașului Milișăuți a fost ieri sesizată de C. Gheorghe, de 61 de ani, localnic, cu privire la faptul că, în perioada 10 iunie – 15 iulie, Ţ. Vasile, de 40 de ani, localnic, i-a sustras 16 oi, în valoare de circa 6.000 de lei, de pe toloaca oraşului Milişăuţi, unde cei doi au amplasate, fiecare, câte o stână.

În aceeaşi zi, şi S. Vasile, de 51 de ani, localnic, proprietarul unei stâni amplasate pe aceeaşi toloacă, a sesizat faptul că Ţ. Vasile, la începutul lunii iulie, i-a furat un câine “de întors oile”, în valoare de 300 de lei.

La rândul său, Ţ. Vasile a depus o plângere împotriva lui C. Dumitru, de 27 de ani, din comuna Vultureşti, cioban care a lucrat la stâna sa, pentru că i-ar fi furat, în noaptea de 14/15 iulie, 7 oi de la stâna sa, în valoare de circa 2.500 de lei.

Din cercetări a rezultat faptul că C. Dumitru a lucrat ca cioban la stâna lui Ţ. Vasile, timp de aproximativ o lună de zile, până în ziua de 14 iulie, dată la care cei doi au avut anumite neînţelegeri privitoare la banii cuveniţi lui C. Dumitru, pentru munca depusă la stână.

După ce a plecat de la stâna lui Ţ. Vasile, C. Dumitru le-a spus lui C. Gheorghe şi  S. Vasile, faptul că a fost de faţă când Ţ. Vasile, în diferite zile, a furat acestora mai multe oi şi un câine folosit la întorsul oilor.

Cercetări sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii furturilor sesizate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar