full screen background image

Autoturism furat, găsit la o societate de dezmembrări din Suceava

rabla     În continuarea cercetărilor efectuate de Poliţia municipiului Suceava, privind furtul, comis la 15 iulie, autoturismului aflat în proprietatea lui M. Mihai, maşina a fost identificat la o societate de dezmembrări auto din localitate.

Fiind audiat cu privire la provenienţa autoturismului, M.Constantin, administratorul firmei, a declarat că a primit autoturismul de la S. Adrian, de 26 de ani, din municipiul  Suceava, şi, odată cu acesta, a primit cartea de identitate a autovehiculului, asigurarea obligatorie şi o împuternicire dintre proprietarul de drept şi M. Mihai (persoană care a reclamat autoturismul ca fiind furat), precum şi o copie a cărţii de identitate a lui S. Adrian.

Fiind audiat, S. Adrian a declarat că, la rândul său, a cumpărat autoturismul de la o altă persoană din municipiul Suceava, cu suma de 1.200 de euro.

Autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi depozitat la sediul I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate de Biroul investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar