full screen background image

Ştefan Bănică anunţă concertele de Crăciun

Stefan Banica     În timp ce toată industria muzicală lansează melodii despre “vara la soare, la mare”, Ştefan Bănică este cu un pas înainte şi ne arată de ce este unul dintre cei mai bine plătiti artişti români şi de ce reuşeşte să umple în fiecare an sălile în preajma Crăciunului.
Artistul, cunoscut şi pentru rolul său din emisiunea “Dansez pentru tine” ,demarează anul acesta concertele de Crăciun pe 13 decembrie, urmând să susţină alte două showuri pe 14 şi 15 decembrie, începând cu orele 19:30. Anul trecut a început cu aceleaşi date.
Este al doisprezecelea an consecutiv când au loc aceste spectacole, devenind deja o tradiţie atât pentru fanii săi dar şi pentru alţi curioşi să-l vadă pe Elvis în varianta românească.
Recordul deţinut de Ştefan Bănică până acum este de şapte spectacole consecutive. Anul acesta l-a intitulat: “Concert extraordinar de Crăciun Ştefan Bănică, 2013 – “Alerg printre stele” şi are şanse să stabilească un nou record, mai ales că a început promovarea din luna iulie.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar